Stäng
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Start/tatsiana ss24 trends SE

Trender SS24

Stilscenen 2024 omfamnar en blandning av funktionalitet och estetik. Satt i lugna jordtoner och tidlösa neutraler, denna noggrant utvalda samling innesluter ett elegant men ändå praktiskt tillvägagångssätt till mode för våren och sommaren 2024, och erbjuder oändliga möjligheter för personligt uttryck.

Textilbälten

Textilbälten har framträtt som en ledande modetrend för SS24. Designers omfamnar djärva texturer och livfulla färger i kollektionen, vilket gör bälten till ett tillbehör som kan lyfta även de enklaste kläderna. Bär det med ett par jeans eller chinos, eller lägg till det i din kostym för att göra din look mer avslappnad.

Toteväskor

Stora tote-väskor gör ett djärvt uttalande i SS24. Överdimensionerade totes är perfekta för dem som behöver bära med sig mer än bara det nödvändigaste, vilket förenar behovet av funktionalitet med önskan om hög modekänsla. Mångsidigheten gör dem lämpliga för alla tillfällen, vilket befäster deras status som ett måste-tillbehör i SS24

Färgerna för SS24 är inställda på att omfamna en fängslande palett som genljuder med mångsidighet och elegans. I spetsen finns jordiga toner, vilket återspeglar en vändning mot naturliga estetik och hållbart mode. Sand, beige, mellanbrun, svarta färger och präglat läder påverkar denna säsongens kollektion.

Låt dig inspireras av våra senaste trender

NYHETER