KundserviceOm ossHållbarhetProduced by Saddler
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Start/Erbjudande
DSADADAD

Erbjudande

Just nu erbjuder vi ett antal produkter från vårt sortiment till ett förmånligare pris! Shoppa en klassisk weekendbag och necessär som är perfekt för resan, eller en trendig och praktisk ryggsäck. Alla våra produkter är skapade för människor i ständig rörelse som värdesätter snygg design och hög kvalitet.

Fetching products...

Väskor

En väska är en accessoar, en detalj, det självklara valet för förvaring av dina personliga ting och pricken över i:et på din personliga stil. Vi skapar väskor för människor i ständig rörelse som värdesätter snygg design och hög kvalitet.

Bälten

Bältet är en av modevärldens viktigaste accessoarer. Med ett snyggt bälte av hög kvalitet, höjer du enkelt din outfit till nästa nivå. Satsa på ett stilrent läderbälte till kostymen, ett flätat mer avslappnat bälte till dina chinos och varför inte ett snyggt klassiskt bälte i läder till jeansen.

Accessoarer

Detaljerna gör skillnaden! Snygga läderaccessoarer som matchar din personliga stil lyfter inte bara din outfit, de är också praktiska och skyddar dina värdesaker. Satsa på en stilren läderplånbok, en korthållare i läder eller varför inte en snygg lädernecessär?

Kundservice
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid