Close
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet

Om oss

I våra ögon är läder ett av det vackraste och mest eleganta material som finns. Men det är också slitstarkt och praktiskt, därför älskar vi att arbeta med det vi gör. Vi har under flera decennier designat, tillverkat och sålt accessoarer av hög kvalitet - vi skapar mode som tål att användas varje dag.

Läder är vår passion

Vi har designat och utvecklat modeaccessoarer sedan 1986 och vi älskar fortfarande vårt jobb lika mycket som vi gjorde när vi startade. Vårt huvudkontor ligger i Kungsbacka, en mysig liten stad utanför Göteborg, som har varit en handelsstad ända sedan 1658. Idag har över 2 000 verksamheter sitt säte i Kungsbacka.

Vår vision och mission

Som ett av Skandinaviens ledande företag inom modeaccessoarer, är det helt naturligt att vi integrerar hållbarhet i allt som vi gör, oavsett om det gäller miljön, rättvis arbetsmiljö eller kvaliteten på hantverket.

Vår framgång kräver engagemang och hängivenhet, både när det gäller att anamma de senaste modetrenderna som att bidra till utvecklingen av den globala läderbranschen.

Våra nära, långvariga relation med våra leverantörer gör det möjligt för oss att påverka varje del av produktionen, från vilka kemikalier som används i garvningsprocessen till rättvisa löner åt hantverkarna. Vi är stolta över våra produkter och förklarar gärna hur de har tillverkats. Transparens är en naturlig drivkraft för förbättring. Precis som med alla våra produkter, ska alla aspekter av vårt arbete kunna synas i sömmarna.

Du kan lita på att alla accessoarer från Saddler är framställda på ett hållbart sätt, precis som att du kan lita på att lädret som används vid tillverkningen är av högsta kvalitet. Detta är vårt löfte till dig.

Hållbar passion

Först och främst ska Saddlers accessoarer göra så att den som bär dem känner sig snygg. Men de måste även kännas bra att använda dem. Vi har en skyldighet gentemot oss själva, och mot omvärlden, att göra vad vi kan för att tillverka våra produkter på ett hållbart sätt.

Huvudkontor

Saddler Scandinavia AB
Kabelgatan 14
434 37 Kungsbacka

Orgnr. 556596-7758

Kontakt

E-mail: online.support@saddler.com
Telefon: 0300 154 00