KundserviceOm ossHållbarhetProduced by Saddler
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet

Hållbarhet

Vi vill att våra väskor, bälten och andra accessoarer ska hålla dig sällskap i många år och arbetar därför med hög kvalitet och modern, tidlös design. Vi jobbar systematiskt för att minimera vår miljöpåverkan på människor och natur och för att alla som arbetar med oss ska kunna göra det på humana och rättvisa villkor.Hög kvalitet ger ett långt liv

Våra produkter ska leva länge – det är grunden i vår syn på hållbarhet. Vi vill att våra väskor, bälten och andra accessoarer ska hålla dig sällskap i många år och arbetar därför med hög kvalitet och modern, tidlös design.

Självklart ska de även vara tillverkade på ett hållbart sätt. Vi jobbar systematiskt för att minimera vår miljöpåverkan på människor och natur och för att alla som arbetar med oss ska kunna göra det på humana och rättvisa villkor.

För oss på Saddler är det viktigt att ta ansvar för hela kedjan – från designbordet till att renovera det du köpt från oss. Det är hållbarhet för oss.

Vill du veta mer?

Vill du läsa mer om hur vi jobbar med respektive område? Klicka dig vidare i undermenyn ovan eller kontakta oss på customer.support@saddler.com
Kundservice
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid