Stäng
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Start/Om oss/Hållbarhet

Hållbarhet

Vi vill att våra väskor, bälten och andra accessoarer ska hålla dig sällskap i många år och arbetar därför med hög kvalitet och modern, tidlös design. Vi jobbar systematiskt för att minimera vår miljöpåverkan på människor och natur och för att alla som arbetar med oss ska kunna göra det på humana och rättvisa villkor.Hög kvalitet ger ett långt liv

Våra produkter ska leva länge – det är grunden i vår syn på hållbarhet. Vi vill att våra väskor, bälten och andra accessoarer ska hålla dig sällskap i många år och arbetar därför med hög kvalitet och modern, tidlös design.

Självklart ska de även vara tillverkade på ett hållbart sätt. Vi jobbar systematiskt för att minimera vår miljöpåverkan på människor och natur och för att alla som arbetar med oss ska kunna göra det på humana och rättvisa villkor.

För oss på Saddler är det viktigt att ta ansvar för hela kedjan – från designbordet till att renovera det du köpt från oss. Det är hållbarhet för oss.

Vill du veta mer?

Vill du läsa mer om hur vi jobbar med respektive område? Klicka dig vidare i undermenyn eller nedan alternativt kontakta oss på customer.support@saddler.com

Skötselråd

Tror du, som vi på det hållbara i omsorgsfullt hantverk och naturliga material kan du själv göra mycket genom att ta hand om din produkt. Läder blir dessutom bara vackrare med åren om du sköter det på rätt sätt.

Material

Läder har en otrolig förmåga att bli vackrare med tiden och är ett av få material inom modeindustrin vars doft är en essentiell del av kvalitetsupplevelsen. Läs också om övriga material som vi använder i våra produkter.

Design

För våra designers är det viktigt att din Saddler-produkt känns aktuell under lång tid. En väska, ett bälte eller någon annan accessoar från oss ska vara din trogna följeslagare i vardagen och det når vi bara genom hög kvalitet och en design du inte tröttnar på.

Repair shop

Vi vill att våra produkter skall hålla länge. Därför erbjuder vi, om möjligt, att reparera din produkt om den av någon anledning gått sönder.

Återvinn

Har du en produkt från oss som du inte längre använder och känner har gjort sitt? Då är du varmt välkommen att återvinna den hos oss.

Tillverkning & transport

Vi på Saddler har ett ansvar att göra allt vi kan för att våra produkter tillverkas och transporteras på ett långsiktigt och hållbart sätt.

NyhetsbrevJust nu! Bli prenumerant få 20% rabatt
Jag godkänner Saddlersintegritetspolicy
SaddlerSaddlerSaddler
    Kundservice
  • Köpvilkor
  • Integritetspolicy
  • Cookie-policy
  • Skötselråd
  • Storleksguide dam
  • Storleksguide herr
© Saddler 2022, All rights reserved
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler