Close
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet

Trender SS24

Stilscenen för 2024 omfamnar en blandning av funktionalitet och estetik. Inramad i lugna jordtoner och tidlösa neutrala färger, har vår väl kurerade kollektion en elegant men fortfarande funktionell approach till vår- och sommarmodet 2024, vilket erbjuder oändliga möjligheter för ett personligt uttryck och styling.

Textilbälten

Textilbälten har verkligen blivit en ledande trend för våren och sommaren 2024. Designers välkomnar djärva texturer och livliga färger i sina kollektioner, vilket gör bälten till en accessoar som kan lyfta även de mest enkla outfitsen. Bär det till ett par jeans eller chinos, eller använd det till din kostym för en mer avslappnad look.

Toteväskor

Stora toteväskor är verkligen en stor trend för SS24. Den överdimensionerade tote-väskan är perfekt för den som behöver bära med sig lite extra, och kombinerar behovet av funktionalitet med hög modegrad. Användbarheten gör att den passar för alla tillfällen, vilket cementerar statusen som säsongens must-have accessoar.

Färger vår/sommar 2024

Färgpaletten för SS24 välkomnar en fängslande skala som andas mångsidighet och elegans. I spetsen finns jordiga toner, som speglar en strävan efter naturlig estetik och hållbart mode. Sand, beige, mellanbrunt, svart och präglat läder är det som sätter tonen för denna säsongs kollektion.

Inspireras av våra senaste trender

NYHETER