Close
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
GÅVOSHOP

Give love! Give Saddler!

Utforska vår gåvoshop fylld med våra bästa presenttips. Noga utvalda väskor, bälten och accessoarer som står sig över tid.

Bälten

Omslut din kärlek i tidlös elegans med Saddlers klassiska läderbälte. Skapat med omtanke i Italien, blir denna gåva en idealisk kärlekssymbol. Ett mästerligt tillverkat läderbälte som ger en extra touch till vilken klädsel som helst, år efter år.

Necessärer

Praktiska föremål som höjer vardagen är en utmärkt presentidé. Ren och enkel design med vardagsfunktionalitet är där tyst lyx talar för sig själv. Våra necessärer håller alla nödvändigheter på plats, vilket säkerställer att bekvämlighet och stil smälter samman på ett sömlöst sätt.

Plånböcker

Vårt sortiment av plånböcker och korthållare förenar enkel design med skickligt hantverk. I en värld där trenderna ständigt ändras, står våra traditionella läderplånböcker som en ständigt aktuell och tidlös present för varje tillfälle.

Weekendväskor

Planerar du en romantisk resa med någon speciell? Upptäck vårt exklusiva utbud av weekendväskor. Denna väska är mer än bara en gåva; den är en tidlös förening av elegans och användbarhet, och ett löfte om gemensamma upplevelser och minnesvärda ögonblick. Vår läderväska för helgen är en investering i ett liv fyllt av oförglömliga minnen.

Vår kollektion handlar om hållbarhet och kvalitet. Varje del är tillverkad med precision, vilket säkerställer att kärleken du lägger ned på att välja den perfekta presenten, varar ett helt liv. Saddler står för evig kvalitet och klassisk design.