KundserviceOm ossHållbarhetNyhetsbrev
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Start/Alla hjärtans dag
DSADADAD

Alla hjärtans dag

Fira någon du tycker om på alla hjärtans dag, den 14e februari! För att underlätta har samlat våra bästa presenttips på en och samma sida – både klassiker och senaste nytt! Oavsett om du vill skämma bort dig själv eller någon du håller kär, så vet vi att du kommer att hitta något bland våra accessoarer i kvalitetsläder.

Fetching products...

Väskor

En väska är en accessoar, en detalj, det självklara valet för förvaring av dina personliga ting och pricken över i:et på din personliga stil. Vi skapar väskor för människor i ständig rörelse som värdesätter snygg design och hög kvalitet.

Bälten

Bältet är en av modevärldens viktigaste accessoarer. Med ett snyggt bälte av hög kvalitet, höjer du enkelt din outfit till nästa nivå. Satsa på ett stilrent läderbälte till kostymen, ett flätat mer avslappnat bälte till dina chinos och varför inte ett snyggt klassiskt bälte i läder till jeansen.

Accessoarer

Detaljerna gör skillnaden! Snygga läderaccessoarer som matchar din personliga stil lyfter inte bara din outfit, de är också praktiska och skyddar dina värdesaker. Satsa på en stilren läderplånbok, en korthållare i läder eller varför inte en snygg lädernecessär?

Kundservice
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid