Stäng
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Storleksguide
Herr
Dam
Hur vill du mäta ditt bälte?
Baserat på centimeter
Använd ett måttband och mät omkretsen där du har för avsikt att bära ditt bälte. Välj sedan den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på centimeter bild
Baserat på storleken på dina byxor
Om du inte har tillgång till ett måttband, kan du i stället utgå från storleken på dina byxor. Använd tabellen nedan för att omvandla din byxstorlek till rätt bältesstorlek.
Baserat på storleken på dina byxor bild
Baserat på ett bälte du redan har
Baserat på ett bälte du redan har bild
Du kan utgå från ett bälte du redan har. Mät från kanten av spännet till bältets mittersta hål (se skiss). Välj den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på ett bälte du redan har bild
Har du ett Saddler-bälte sedan tidigare? I så fall hittar du bältets storlek angivet på baksidan.
Vadstena datorväska 15" Mörkbrun Saddler
Vadstena datorväska 15" Mörkbrun Saddler
Vadstena datorväska 15" Mörkbrun Saddler
Start/Herr/Väskor/Datorvaskor
SADDLER

Vadstena datorväska 15"

2 999 SEK

Datorväska Vadstena från Saddler. En mycket rymlig och funktionell datorväska, tillverkad i ett slittåligt full grain-buffelläder. Väskan har generös förvaring med två fack, varav det ena har ett vadderat datorfack som rymmer en dator upp till 15”, facket försluts med en tvåvägsdragkedja i metall som sträcker sig hela vägen ner till botten av väskan. I andra facket finns två öppna fickor samt tre pennhållare. Här finns gott om plats för tillbehör såsom anteckningsblock, datormus och laddare. På framsidan av väskan finns en lättåtkomlig ficka med dold magnetstängning. Baksidan är försedd med en praktisk trolly strap, så att du kan fästa den på din rullväska. Väskan har bekväma handtag i läder, samt en juster- och avtagbar axelrem med en längd om max. 139 cm och min. 81 cm Detaljer i borstad silverfärgad metall. Lädret i den här produkten är av högsta kvalitet och har behandlats i garveri certifierat av Leather Working Group.

Artikelnummer
114540004
Tillverkningsland
Indien
Färg
Mörkbrun
Material
Buffelläder
Kvalitet
Full grain-läder
Garvning
Krom
Foder
Polyester
Höjd
32 cm
Bredd
44 cm
Djup
8,5 cm