Stäng
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Storleksguide
Herr
Dam
Hur vill du mäta ditt bälte?
Baserat på centimeter
Använd ett måttband och mät omkretsen där du har för avsikt att bära ditt bälte. Välj sedan den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på centimeter bild
Baserat på storleken på dina byxor
Om du inte har tillgång till ett måttband, kan du i stället utgå från storleken på dina byxor. Använd tabellen nedan för att omvandla din byxstorlek till rätt bältesstorlek.
Baserat på storleken på dina byxor bild
Baserat på ett bälte du redan har
Baserat på ett bälte du redan har bild
Du kan utgå från ett bälte du redan har. Mät från kanten av spännet till bältets mittersta hål (se skiss). Välj den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på ett bälte du redan har bild
Har du ett Saddler-bälte sedan tidigare? I så fall hittar du bältets storlek angivet på baksidan.
Braga necessär  Svart Saddler
Braga necessär  Svart Saddler
Braga necessär  Svart Saddler
Braga necessär  Svart Saddler
Braga necessär  Svart Saddler
Braga necessär  Svart Saddler
Start/Herr/Accessoarer/Necessärer
SADDLER

Braga necessär

1 299 SEK

Necessär Braga från Saddler. En rymlig necessär i rustik design. Necessären är mjuk och formbar och går att öppna upp rejält, vilket ger en god överblick. Enkel att rengöra invändigt. Tillverkad i full grain-buffelläder, med en vacker slittålig yta som bara blir finare i takt med tiden.Väskan har tryckknappar på sidorna, vilket gör necessären flexibel i sin storlek. Ringarna i sidorna fungerar även som handtag och kan även hängas på en krok. Huvudfacket har två små öppna fickor samt en ficka med dragkedja. Necessären är fodrad i 100 % nylon. Detaljer i antikt silver-färgad metall. Lädret i den här produkten är av högsta kvalitet och har behandlats i garveri certifierat av Leather Working Group.
Den här produkten är skapad i ett mörkt färgat läder. Det är bra att känna till, att på grund av lädrets naturliga oljor kan det alltid förekomma risk att lädret torr-fäller. Det innebär att färgen kan gnuggas av och orsaka tillfälliga missfärgningar på ljusa material.

Artikelnummer
116310001
Tillverkningsland
Indien
Färg
Svart
Material
Buffelläder
Kvalitet
Full grain-läder
Garvning
Krom
Foder
Polyester
Höjd
15 cm
Bredd
24 cm
Djup
14 cm