Close
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Barolo necessär Brun Saddler
Barolo necessär Brun Saddler
Barolo necessär Brun Saddler
Barolo necessär Brun Saddler
Barolo necessär Brun Saddler
Start/Herr/Accessoarer/Herr - necessärer
SADDLER

Barolo necessär

1 299 SEK

Necessär Barolo från Saddler. En lyxig necessär i skinn för herr tillverkad i full grain-buffelläder, med en vacker och slittålig yta som bara blir finare i takt med tiden. Necessären är rymlig och funktionell med en avdelare i mitten samt tre resårbandshållare för enkel organisering. Under locket finns en ficka som försluts med dragkedja, perfekt för förvaring av små accessoarer. Insidan är fodrad med smutsavvisande polyester för enkel rengöring. Locket försluts med tvåvägsdragkedja i mässingsfärgad metall. På sidan av necessären finns även ett praktiskt handtag i läder. Barolo är en tidlös necessär som har blivit våra kunders stora favorit. Perfekt presenttips för honom. Lädret i den här produkten är av högsta kvalitet och har behandlats i garveri certifierat av Leather Working Group.

sku
110270046
country_of_origin
Indien
color
Brun
material
Buffelläder
quality
Full grain-läder
tanning
Krom
lining
Polyester
height
14 cm
width
25 cm
depth
12 cm
Återförsäljare
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler