KundserviceOm ossHållbarhetNyhetsbrev
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Start/Köpvillkor

Köpvillkor

Har du frågor eller funderingar kring våra köpvillkor? Kontakta oss på customer.support@saddler.com.

1. Om Saddler Scandinavia AB, Org.nr: 556596-7758
Företaget har sitt säte i Kungsbacka. Företagets postadress är Kabelgatan 14.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till customer.service@saddler.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

2. Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till customer.service@saddler.com.

Betalning sker genom Klarna checkout med flexibla valbara betalmetoder.

3. Leverans

Länder vi levererar till:
Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden.

Våra normala leveranstid är:
Sverige: 1-3 helgfria vardagar (PostNord, Ombud eller om möjligt som varubrev*)
Övriga Norden: 2-4 helgfria vardagar (Bring pick up point)
Övriga Europa: 3-5 helgfria vardagar (UPS access point)

Observera att leveranssätt i dagsläget ej är valbart.

* Varubrev som inte ryms i brevlådan kommer att lämnas utanför dörren eller hängas i en påse utanpå postlådan.

Leveranser inom Sverige (försändelser med Postnord) ska lösas ut hos ombud inom 7 dagar för att förhindra att paketet går i retur.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid), kontakta oss på e-postadress: customer.service@saddler.com.


4. Outlöst paket
För paket som inte blir utlösta debiteras en avgift. Avgiften täcker en del av de kostnader så som expediering, packning, emballagering och returbehandling på lager som uppstår.

Kostnad outlöst paket:
Sverige: 200 SEK
Norge: 200 NOK
Danmark: 200 DKK
Finland & övriga länder: 20 €

5. Priser
Alla priser i butiken anges i vald valuta och är inklusive 25% moms och ev. tullkostnad.
Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

6. Ångerrätt
Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Förlängd ångerrätt under Jul
Saddler.se har förlängt ångerrätten t.o.m. 8 januari 2023.

Vid köp mellan den 1 november och 18 december har du som kund ångerrätt t.o.m. 8 januari 2023.


5.1 Vid nyttjande av din ångerrätt:
Fyll i returformuläret med vilka produkter du önskar returnera. Lägg sedan kortet med produkterna i returpaketet.

Packa produkterna omsorgsfullt i Saddler-kartongen och fäst returfraktetiketten på utsidan av paketet, se till att täcka den gamla etiketten ordentligt.

Lämna in returpaketet på närmaste postombud. Be alltid om ett inlämningskvitto.

Returkostnad:
Sverige: 0 kr
Norge: 69 nok
Danmark: 39 dkk
Finland: 5 €
Övriga länder: 8 €

När din retur behandlats får du en bekräftelse (via Klarna) och återbetalning/kreditering av ditt köp sker inom 14 dagar.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

7. Reklamation och klagomål
Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

7.1 Hur går du tillväga vid reklamation?
Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till customer.service@saddler.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.
Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se www.arn.se.

8. Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.
Återförsäljare
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid