KundserviceOm ossHållbarhetNyhetsbrev
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Start/Weekendväska Ulricehamn

Den perfekta väskan

Ulricehamn weekendväska / resegarderob

ResegarderoberWeekendväskorNyheterBästsäljareAlla produkter

Weekendväska & resegarderob

En väldesignad och rymlig weekendväska som också förvara dina plagg skrynkelfritt. Längs med hela väskan löper en dragkedja som gör att väskan kan vecklas ut helt och hållet till en klassik resegarderob. I botten finns ett fack med dragkedja att förvara din hängande plagg, såsom kostym och skjortor, för att sedan förslutas och skapa utrymme likt en duffelväska till resterande packning.

Läder & nylon av högsta kvalitet

Ulricehamn är tillverkad av full grain leather som är den finaste delen av lädret med högsta kvalitet, detta ger väskan ett exklusivt uttryck och fin patina över tid. Full grain leather är även det mest tåliga lädret, vilket gör att väskan kommer att åldras med en enorm värdighet. Tillsammans med slitsrakt nylon ger det inte bara väskan karaktär utan också en hållbar och fukttålig funktionalitet.

Rymlig förvaring

Utöver att det är en utmärkt resegarderob, fungerar även Ulricehamn som en rymlig weekendväska med plats för allt du behöver för en weekend. Väskans utsida har två stora fickor som båda försluts med dragkedja för lättåtkomlig förvaring. Ulricehamn lämpar sig utmärkt som en väska för affärsresor och går under standardmåtten för handbagage.

Veckla ut & häng upp

Ulricehamn är en den ultimata weekendväskan som kan vecklas ut helt och hållet och hängas upp var som helst. Väskans insida pryds av ett elegant foder i svart. Funktioner som tillåter att packa dina plagg på galge för att sedan förvara väskan utfälld hängandes, likt en klassisk resegarderob.

Ulricehamn weekendväska/resegarderob

3 999 SEK

ResegarderoberWeekendväskorNecessärerAccessoarer
Återförsäljare
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid