Close
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet

Återvinn din produkt

Har du en produkt från oss som du inte längre använder och känner har gjort sitt? Alla produkter från oss är välkomna att återvinnas, oavsett skick. När du återvinner en produkt får du som tack en rabattkod som ger dig 30% rabatt på hela vårt sortiment, så du kan hitta en ny favorit som vi hoppas följer dig i många år framöver.

Låt materialet leva vidare

Har du en produkt från oss som du inte längre använder och känner har gjort sitt? Då är du varmt välkommen att återvinna den, så materialet kan leva vidare på andra sätt. Alla produkter från oss är välkomna att återvinnas, oavsett skick. När du återvinner en produkt får du som tack en rabattkod som ger dig 30% rabatt på hela vårt sortiment, så du kan hitta en ny favorit som vi hoppas följer dig i många år framöver.

Vad händer med produkterna sen?

För att säkerställa att de återvinna produkterna tas omhand på bästa sätt har vi valt att äga hela processen på plats, här på vårt huvudkontor i Kungsbacka. Produkten skickar du in till oss, men självklart kan du under kontorstid även lämna in den på vårt huvudkontor i Kungsbacka. Vi plockar isär produkterna och sorterar de olika delarna för att bedöma var de kan komma till bäst användning. Vi samarbetar med företag som använder restmaterial för att ta fram nya produkter på ett hållbart sätt samt använder delar i vår egen Repair shop.

Hur går du tillväga för att återvinna?

1. Fyll i formuläret

Fyll i formuläret som du öppnar genom länken nedan, skriv ut det och lägg det sedan tillsammans med produkten i paketet som du skickar till oss.

2. Packa produkten

Packa det du vill återvinna, omsorgsfullt i en påse eller kartong.

3. Skicka paketet

Lämna in paketet på närmaste ombud. Du står själv för frakten. Du kan även lämna in din produkt på vårt huvudkontor i Kungsbacka.

4. Återkoppling

När ditt paket anlänt till oss blir du kontaktad via e-mail. Du får även din rabattkod som ger dig 30% på hela vårt sortiment som tack.