Stäng
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Storleksguide
Herr
Dam
Hur vill du mäta ditt bälte?
Baserat på centimeter
Använd ett måttband och mät omkretsen där du har för avsikt att bära ditt bälte. Välj sedan den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på centimeter bild
Baserat på storleken på dina byxor
Om du inte har tillgång till ett måttband, kan du i stället utgå från storleken på dina byxor. Använd tabellen nedan för att omvandla din byxstorlek till rätt bältesstorlek.
Baserat på storleken på dina byxor bild
Baserat på ett bälte du redan har
Baserat på ett bälte du redan har bild
Du kan utgå från ett bälte du redan har. Mät från kanten av spännet till bältets mittersta hål (se skiss). Välj den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på ett bälte du redan har bild
Har du ett Saddler-bälte sedan tidigare? I så fall hittar du bältets storlek angivet på baksidan.
Ymir ipadfodral Svart Saddler
Ymir ipadfodral Svart Saddler
Ymir ipadfodral Svart Saddler
Start/Herr/Outlet/50% rabatt
SADDLER

Ymir ipadfodral

449.50 SEK899 SEK

Ipadfodral Ymir från Saddler. Tidlöst fodral för surfplatta i hållbart full grain-läder i en naturlig finish av hög kvalitet, som bara blir vackrare med åren. Lätt och smidig att ta med när du är på språng. Den minimalistiska designen gör den enkel att förvara i ryggsäcken eller weekendväskan. Fodralet försluts med magnet. Passar exempelvis surfplattor som: iPad air, iPad 10,2", iPad pro 11", Lenovo tab M8, Samsung Galaxy Tab Active. Innermått: Bredd 18,5 cm, höjd 24cm, djup 1,5 cm
Den här produkten är skapad i ett mörkt färgat läder. Det är bra att känna till, att på grund av lädrets naturliga oljor kan det alltid förekomma risk att lädret torr-fäller. Det innebär att färgen kan gnuggas av och orsaka tillfälliga missfärgningar på ljusa material.

Artikelnummer
114860001
Tillverkningsland
Indien
Färg
Svart
Material
Buffelläder
Kvalitet
Full grain-läder
Garvning
Krom
Foder
Polyester
Höjd
27 cm
Bredd
20.5 cm
Djup
20.5 cm