Stäng
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Storleksguide
Herr
Dam
Hur vill du mäta ditt bälte?
Baserat på centimeter
Använd ett måttband och mät omkretsen där du har för avsikt att bära ditt bälte. Välj sedan den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på centimeter bild
Baserat på storleken på dina byxor
Om du inte har tillgång till ett måttband, kan du i stället utgå från storleken på dina byxor. Använd tabellen nedan för att omvandla din byxstorlek till rätt bältesstorlek.
Baserat på storleken på dina byxor bild
Baserat på ett bälte du redan har
Baserat på ett bälte du redan har bild
Du kan utgå från ett bälte du redan har. Mät från kanten av spännet till bältets mittersta hål (se skiss). Välj den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på ett bälte du redan har bild
Har du ett Saddler-bälte sedan tidigare? I så fall hittar du bältets storlek angivet på baksidan.
Serra axelremsväska Svart Saddler
Serra axelremsväska Svart Saddler
Serra axelremsväska Svart Saddler
Serra axelremsväska Svart Saddler
Serra axelremsväska Svart Saddler
Start/Dam/Outlet/30% rabatt
SADDLER

Serra axelremsväska

1 259.30 SEK1 799 SEK

Axelremsväska Serra från Saddler. En klassisk handväska med en vackert en rundad silhuett. Serra är en uppdaterad version av vår tidigare bästsäljare Freja. Väskan är tillverkad i ett vackert full grain-läder från buffel som bara blir finare i takt med tiden. Till skillnad från sin föregångare har Serra en två-vägsdragkedja som löper hela vägen ner vilket både gör det enkelt att komma i väskan, samt inger större förvaringsmöjligheter. Insidan är försedd med ett slip in-fack och en ficka med dragkedja för säker förvaring. Här rymmer du enkelt din mobiltelefon, glasögonfodral och plånbok. Axelremmen har vackra detaljer i borstad silverfärgad metall, är reglerbar och avtagbar med en längd om max. 147 cm och min. 93 cm. Lädret i den här produkten är av högsta kvalitet och har behandlats i garverier certifierade av Leather Working Group.

Artikelnummer
115460001
Tillverkningsland
Indien
Färg
Svart
Material
Buffelläder
Kvalitet
Full grain-läder
Garvning
Krom
Foder
Polyester
Höjd
18 cm
Bredd
22,5 cm
Djup
7,5 cm