KundserviceOm ossHållbarhetProduced by Saddler
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Saga datorväska Svart Saddler
Saga datorväska Svart Saddler
Saga datorväska Svart Saddler
SADDLER

Saga datorväska

2 299 SEK1 609.30 SEK

Datorväska Saga från Saddler. Trendig datorväska/portfölj i läder med hög kvalitet. Perfekt accessoar för affärskvinnan. Passar en 15”-dator. Väskan har en ficka med magnetknapp på utsidan som passar utmärkt för det du vill ha lättåtkomligt. Insidan har ett datorfack, en större ficka med dragkedja, två mindre öppna fickor och tre pennfack. På baksidan finns en läderrem som gör att du smidigt kan fästa datorväskan på ovansidan av en rullväska, när du är på språng. Handtag i läder och justerbar och avtagbar axelrem i textil med läderdetaljer. Väskans detaljer är i borstad silverfärgad metall.

sku
112400001
country_of_origin
India
material
Koläder
color
Svart
height
31 cm
width
38 cm
depth
9 cm

SADDLER

I decennier har vi haft glädjen att få arbeta med vår passion. Vi älskar läder och hyllar dess naturliga skönhet. Vi kompromissar inte med hantverk och material. På Saddler vill vi erbjuda läderaccessoarer som håller en livstid.

READ MORE
Kundservice
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid