Close
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Rengo datorväska 15" Brun Saddler
Rengo datorväska 15" Brun Saddler
Rengo datorväska 15" Brun Saddler
Rengo datorväska 15" Brun Saddler
Rengo datorväska 15" Brun Saddler
Start/Herr/Outlet/30% rabatt
SADDLER

Rengo datorväska 15"

2 999 SEK2 099.30 SEK

Datorväska Rengo från Saddler. En portfölj i ett mjukt och följsamt läder med ett rustikt uttryck. Rengo har en arbetad design med smart funktionalitet, tillverkad i ett rustikt läder som ändras över tid. Din väska kommer snabbt att få en vacker patina som återspeglar din livsstil. Öppnar upp till bra förvaringsmöjligheter. Sidorna på övre delen av väskan går att knäppa upp för att du lättare ska komma in i väskan och få en tydlig överblick. Väskan har ett vadderad laptop-fack för säker förvaring. Rymmer en dator upp till 15". Slip-in-fickor för lättåtkomlighet på fram och baksida av väskan samt resår för upp till tre pennor. Axelremmen är avtagbar och justerbar med en längd om max. 175 cm och min. 110 cm. Trolley strap på baksidan för att enkelt kunna fästas på kabinväskans stång. Lädret i den här produkten är av högsta kvalitet och har behandlats i garverier certifierade av Leather Working Group.

sku
115540162
country_of_origin
Indien
color
Brun
material
Koläder
quality
Full grain-läder
tanning
Krom
lining
Polyester
height
32 cm
width
39 cm
depth
8 cm
Återförsäljare
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler