KundserviceOm ossHållbarhetNyhetsbrev
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Regina ryggsäck Svart Saddler
Regina ryggsäck Svart Saddler
Regina ryggsäck Svart Saddler
Regina ryggsäck Svart Saddler
Regina ryggsäck Svart Saddler
Regina ryggsäck Svart Saddler
Regina ryggsäck Svart Saddler
Start/Väskor/Datorväskor
SADDLER

Regina ryggsäck

2 299 SEK

Ryggsäck Regina från Saddler. Stilsäker och funktionell ryggsäck i buffelläder av högsta kvalitet. Lädret har en slät finish som ger ett sobert uttryck, en perfekt vardagsväska mellan jobb och möten för dig i rörelse. Regina är en multifunktionell ryggsäck som kan bäras antingen på ryggen eller som en axelväska. Väskan öppnar upp till ett rymligt huvudfack med ett vackert ljust foder, här finns två slip-in fickor samt ett vadderat fack för säker förvaring av din laptop, med en storlek upp till 14". Vadderingen i ryggen gör också att väskan känns behaglig att bära. Locket försluts med trycklås och under locket finns även en ficka med dragkedja för lättillgänglig förvaring. Axelremmen är justerbar med en längd om max. 68 cm och min. 48 cm. Lädret i den här produkten är av högsta kvalitet och har behandlats i garverier certifierade av Leather Working Group.

sku
115480001
country_of_origin
Indien
color
Svart
material
Buffelläder
quality
Full grain-läder
tanning
Krom
lining
Polyester
height
37 cm
width
27 cm
depth
11 cm
Återförsäljare
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid