Close
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Pluto messengerväska Ljusbrun Saddler
Pluto messengerväska Ljusbrun Saddler
Pluto messengerväska Ljusbrun Saddler
Pluto messengerväska Ljusbrun Saddler
Start/Herr/Väskor/Messengerväskor
SADDLER

Pluto messengerväska

1 499 SEK749.50 SEK

Messengerväska Pluto från Saddler. En mindre messengerväska i hållbart full grain-läder av högsta kvalitet, perfekt för varje outfit och tillfälle. Lädret har en mjuk finish som ger en sofistikerad och exklusiv karaktär. En trendig och praktisk accessoar att ha på resan, stan eller på väg till jobbet. Väskan försluts med dragkedja och har två större fickor som du hittar på utsidan och insidan av väskan. Axelremmen är justerbar och avtagbar i textil och detaljer i läder, med en längd om max. 127 cm och min 85 cm. Detaljer i mörk metall.

Den här väskan är tillverkad i ett ljust koläder. Varje skinn är unikt och skiljer sig i hur det upptar pigment och hur det förändras med tiden. I ett ljust läder blir skiftningarna mer distinkta, vilket ger mer karaktär och gör varje väska unik i sin färg, ton och struktur.

sku
114760456
country_of_origin
Indien
color
Ljusbrun
material
Koläder
quality
Full grain-läder
tanning
Krom
lining
Polyester
height
21.5 cm
width
17.5 cm
depth
4.5 cm
Återförsäljare
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler