Close
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Northe weekendväska Brun Saddler
Northe weekendväska Brun Saddler
Northe weekendväska Brun Saddler
Northe weekendväska Brun Saddler
Start/Herr/Väskor/Weekendväskor
SADDLER

Northe weekendväska

3 699 SEK

Weekendväska Northe från Saddler. Smakfull weekendbag tillverkad I ett mjukt full grain-läder i slät finish med vackra arbetade detaljer. Northe har en tvåvägsdragkedja som sträcker sig ner mot botten av väskan, en smart lösning som gör att väskan går att öppna extra mycket så att du enkelt kan överskåda din packning. Öppna upp till generös förvaring med två slip-in-fickor samt ett fack med dragkedja. På utsidan av väskan finns en slip-in-ficka för lättillgänglig förvaring som försluts med magnet. På framsidan finns även en ficka med dragkedja. Väskan har en mjuk konstruktion som formar sig efter packningen. Axelremmen är justerbar och avtagbar med en längd om max. 160 cm och min. 108 cm, tillverkad i ett snyggt mönstrad webbing, som ger ett sportigt uttryck till väskan. Lädret i den här produkten är av högsta kvalitet och har behandlats i garverier certifierade av Leather Working Group.

sku
115520046
country_of_origin
Indien
color
Brun
material
Buffelläder
quality
Full grain-läder
tanning
Krom
lining
Polyester
height
28 cm
width
52 cm
depth
24 cm
Återförsäljare
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler