Close
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Lindos kuvertväska Ljusbrun Saddler
Lindos kuvertväska Ljusbrun Saddler
Lindos kuvertväska Ljusbrun Saddler
Lindos kuvertväska Ljusbrun Saddler
Lindos kuvertväska Ljusbrun Saddler
Start/Dam/Outlet/50% rabatt
SADDLER

Lindos kuvertväska

1 299 SEK649.50 SEK

Axelremsväska/ kuvertväska Lindos från Saddler. En stilfull väska i ett vackert perforerat vegetabiliskt garvat vachetta-läder, tillverkad i Italien. Vachetta-läder har till en början en ljus ton som med tiden väskan används kommer att utveckla en vacker mörkare nyans som kommer att ge ett alldeles unikt uttryck. Med sin nätta form i ett slätt och fint läder med en ljuvlig naturlig nyans, blir Lindos den perfekta väskan till sommarens alla tillfällen. Väskan öppnas upp till en rå insida med ett öppet fack samt tre fickor för kort. Axelremmen är justerbar och avtagbar vilket gör att väskan även kan bäras som en kuvertväska eller större plånbok till din toteväska. Axelremmen har en längd om max. 135 cm och min. 110 cm. Lindos är ett perfekt komplement till vår toteväska Liso. Den här väskan är tillverkad i ett ljust koläder. Varje skinn är unikt och skiljer sig i hur det upptar pigment och hur det förändras med tiden. I ett ljust läder blir skiftningarna mer distinkta, vilket ger mer karaktär och gör varje väska unik i sin färg, ton och struktur.

sku
115810456
country_of_origin
Indien
color
Ljusbrun
material
Koläder
quality
Full grain-läder
tanning
Vegetabiliskt
lining
Ofodrad
height
10 cm
width
17,5 cm
depth
2 cm
Återförsäljare
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler