Stäng
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Storleksguide
Herr
Dam
Hur vill du mäta ditt bälte?
Baserat på centimeter
Använd ett måttband och mät omkretsen där du har för avsikt att bära ditt bälte. Välj sedan den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på centimeter bild
Baserat på storleken på dina byxor
Om du inte har tillgång till ett måttband, kan du i stället utgå från storleken på dina byxor. Använd tabellen nedan för att omvandla din byxstorlek till rätt bältesstorlek.
Baserat på storleken på dina byxor bild
Baserat på ett bälte du redan har
Baserat på ett bälte du redan har bild
Du kan utgå från ett bälte du redan har. Mät från kanten av spännet till bältets mittersta hål (se skiss). Välj den bältesstorlek som motsvarar måttet i tabellen nedan.
Baserat på ett bälte du redan har bild
Har du ett Saddler-bälte sedan tidigare? I så fall hittar du bältets storlek angivet på baksidan.
Li kyl- / lunchväska Brun Saddler
Li kyl- / lunchväska Brun Saddler
Li kyl- / lunchväska Brun Saddler
Start/Herr/Accessoarer/Fodral
SADDLER

Li kyl- / lunchväska

1 299 SEK

Kyl-/lunchväska Li från Saddler. En exklusiv kylväska i ett vackert, mjukt och tåligt full grain-läder. En väska gjord för att vara din följeslagre i vardagen som bara blir finare ju mer du använder den. Väskan är vadderad för temperaturisolering samt fodrad med 100% polyester för enkel rengöring. Den är försedd med tvåvägs dragkedja i mörk metall och handtag i slitstarkt webbing med ett grepp i läder. Storleken på väskan gör att den lämpar sig perfekt som lunchväska eller för att hålla din take away varm.
Den här produkten är skapad i ett mörkt färgat läder. Det är bra att känna till, att på grund av lädrets naturliga oljor kan det alltid förekomma risk att lädret torr-fäller. Det innebär att färgen kan gnuggas av och orsaka tillfälliga missfärgningar på ljusa material.

Artikelnummer
115380046
Tillverkningsland
Indien
Färg
Brun
Material
Buffelläder
Kvalitet
Full grain-läder
Garvning
Krom
Foder
Polyester
Höjd
17,5 cm
Bredd
30 cm
Djup
15 cm