Close
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Gloria axelremsväska Ljusbrun Saddler
Gloria axelremsväska Ljusbrun Saddler
Gloria axelremsväska Ljusbrun Saddler
Gloria axelremsväska Ljusbrun Saddler
Start/Dam/Outlet/30% rabatt
SADDLER

Gloria axelremsväska

1 999 SEK1 399.30 SEK

Axelremsväska Gloria från Saddler. Gloria är en klassisk damväska med en feminin form, tillverkat i full grain-buffelläder med en finish som kommer att ge en vacker patina desto mer den används. Väskan har vackra karaktäristiska sömmar och en justerbar axelrem med fina detaljer. Axelremmen har en längd om max. 122 cm och min. 55 cm. Gloria öppnas upp till ett stort öppet fack med en ficka på insidan som försluts med dragkedja. Insidan har ett vackert ljust foder och är försedd med ett spänne som håller dina nycklar för säker och lättåtkomlig förvaring. Den här väskan är tillverkad i ett ljust buffelläder. Varje skinn är unikt och skiljer sig i hur det upptar pigment och hur det förändras med tiden. I ett ljust läder blir skiftningarna mer distinkta, vilket ger mer karaktär och gör varje väska unik i sin färg, ton och struktur.

sku
114930456
country_of_origin
Indien
color
Ljusbrun
material
Buffelläder
quality
Full grain-läder
tanning
Krom
lining
Polyester
height
29 cm
width
27-33 cm
depth
16 cm
Återförsäljare
Saddler
Saddler
Saddler
Saddler