KundserviceOm ossHållbarhetNyhetsbrev
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Diaz axelremsväska Svart Saddler
Diaz axelremsväska Svart Saddler
Diaz axelremsväska Svart Saddler
Diaz axelremsväska Svart Saddler
Diaz axelremsväska Svart Saddler
Start/Väskor/Axelremsväskor
SADDLER

Diaz axelremsväska

1 599 SEK799.50 SEK

Axelremsväska Diaz från Saddler. En handväska tillverkat i ett mjukt läder med rustik karaktär. (i ett rustikt läder med mycket karaktär, som snabbt kommer att ge en unik patina till din väska.) Axelremmen är justerbar och även avtagbar, väskan kan därför med fördel även bäras som en snygg clutch. Diaz har en vackert arbetad design med snygga detaljer, i ett läder som kommer att ge en fin patina över tid. Väskan öppnar upp till smart förvaring, under locket finns fyra fack, ett med slip-in-ficka inuti, som förlust med dragkedja. Ett öppet mellan-fack, perfekt för det du behöver hålla lättillgängligt samt ett större öppet fack med en dragkedjeficka inuti. Locket stängs med dolda magneter. En klassisk läderväska som passar perfekt i vardagen. Axelremmen är justerbar med en längd om max. 127 cm och min. 70 cm. Lädret i den här produkten är av högsta kvalitet och har behandlats i garverier certifierade av Leather Working Group.

sku
115630001
country_of_origin
Indien
color
Svart
material
Koläder
quality
Full grain-läder
tanning
Krom
lining
Polyester
height
15 cm
width
22 cm
depth
5 cm
Återförsäljare
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid