KundserviceOm ossHållbarhetProduced by Saddler
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Colette toteväska Brun Saddler
Colette toteväska Brun Saddler
SADDLER

Colette toteväska

1 999 SEK

Toteväska Colette från Saddler. Klassisk och stilren väska i läder av hög kvalitet som passar perfekt till både jobb, skola eller semester. Uppföljaren till vår allra mest populära väska Paris med plats för en dator upp till 13". Lika snygg till dressad look som till jeans och rymmer mer än du tror. Väskan försluts med dragkedja och har magneter på sidorna så att du kan justera storleken. På insidan finns en öppen ficka och en med dragkedja. Väskan har handtag i läder och detaljer i mässingfärgad metall.

sku
113360046
country_of_origin
Indien
color
Brun
material
Buffelläder
height
30 cm
width
38 cm
depth
13 cm

SADDLER

I decennier har vi haft glädjen att få arbeta med vår passion. Vi älskar läder och hyllar dess naturliga skönhet. Vi kompromissar inte med hantverk och material. På Saddler vill vi erbjuda läderaccessoarer som håller en livstid.

READ MORE
Kundservice
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid