KundserviceOm ossHållbarhetNyhetsbrev
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Aurora axelremsväska Ljusbrun Saddler
Aurora axelremsväska Ljusbrun Saddler
Aurora axelremsväska Ljusbrun Saddler
Aurora axelremsväska Ljusbrun Saddler
Aurora axelremsväska Ljusbrun Saddler
Aurora axelremsväska Ljusbrun Saddler
Start/Väskor/Axelremsväskor
SADDLER

Aurora axelremsväska

1 799 SEK

Axelremsväskan Aurora från Saddler. En klassisk väska i ett exklusivt perforerat vachetta-läder som är vegetabiliskt garvat och tillverkat i Italien. Vachetta-läder har till en början en ljus ton som med tiden väskan används kommer att utveckla en vacker mörkare nyans som kommer att ge ett alldeles unikt uttryck. Väskan har en feminin form och ger ett sobert uttryck. Aurora öppnas upp till ett stort fack med två små fickor, insidan har ett vackert bomullsfoder och väskan försluts med dragkedja i metall. Axelremmen är justerbar och avtagbar. Aurora har en smidig storlek och med sin avtagbara axelrem kan den även fungera som en necessär, som ett komplement till vår toteväska Liso. Den här väskan är tillverkad i ett ljust koläder. Varje skinn är unikt och skiljer sig i hur det upptar pigment och hur det förändras med tiden. I ett ljust läder blir skiftningarna mer distinkta, vilket ger mer karaktär och gör varje väska unik i sin färg, ton och struktur.

sku
115430456
country_of_origin
Indien
color
Ljusbrun
material
Koläder
quality
Full grain-läder
tanning
Vegetabiliskt
height
16 cm
width
16-23 cm
depth
7 cm
Återförsäljare
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid