KundserviceOm ossHållbarhetProduced by Saddler
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Start/Limited edition SV
DSADADAD

Limited edition

Alla våra produkter är unika på sitt sätt, men i vi vårt limited edition-sortiment hittar du produkter som är tillverkade i en begränsad, mindre upplaga. Alla dessa produkter hittar du under respektive produktkategori där de är markerade med ”limited edition”, vi har även samlat de nedan. Varje produkt är noga utvalda av vårt designteam och håller samma höga kvalité som vårt övriga sortiment.

Fetching products...

Väskor

En väska är en accessoar, en detalj, det självklara valet för förvaring av dina personliga ting och pricken över i:et på din personliga stil. Vi skapar väskor för människor i ständig rörelse som värdesätter snygg design och hög kvalitet.

Bälten

Bältet är en av modevärldens viktigaste accessoarer. Med ett snyggt bälte av hög kvalitet, höjer du enkelt din outfit till nästa nivå. Satsa på ett stilrent läderbälte till kostymen, ett flätat mer avslappnat bälte till dina chinos och varför inte ett snyggt klassiskt bälte i läder till jeansen.

Accessoarer

Detaljerna gör skillnaden! Snygga läderaccessoarer som matchar din personliga stil lyfter inte bara din outfit, de är också praktiska och skyddar dina värdesaker. Satsa på en stilren läderplånbok, en korthållare i läder eller varför inte en snygg lädernecessär?

Kundservice
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid