Close
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet

Karriär


Content manager / Art Director

Älskar du mode & design och har en kärlek till läder? Vi vill gärna prata med dig som är en fena på grafisk design, fotoredigering och copy. I Kungsbacka har Saddler kombinerat tradition med framåtblickande innovation sedan 1986. Saddler har sin historik som läderleverantör, med fokus inom wholesale. Men idag satsar vi även stort på vår egen e-handel och varumärke, och vill gärna ha dig vid vår sida. Saddler värdesätter arbetsglädje, respekt, ansvar och gemenskap.

Vad du gör
Tjänsten innebär att du är både kreatör och projektledare. Du skapar innehåll, redigerar bild och film samt projektleder och kravställer våra externa fotografer och filmare. Du sätter ramar för innehåll och tillsammans med Content Producer tar ni fram innehåll och ser till att det hamnar i rätt kanal utifrån din plan.

Tjänsten kan sägas vara indelad i två delar där man både är projektledare och kreatör.

Planering/projektledning
Ansvarig för contentstrategi.
Skapa innehåll till content- och annonsplan utifrån marknadsplan.
Ta fram breif, projektleda och kravställa inför fotograferingar.

Skapande
Designuppdateringar för web.
Skapa engagerande samt säljande copy.
Grafisk design för digitala och tryckta medier.
Bildredigering och retuschering.
Redigering av videomaterial.

Vem du är
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och minst två års erfarenhet från en liknande roll. Ditt arbete inom copywriting och digital marknadsföring, särskilt inom retail/e-handel, har gjort att du vet vad som fungerar. Erfarenhet från mindre företag där flexibilitet är nyckeln, är en stor bonus. Du är riktigt bra på Photoshop och InDesign och du är bekant med verktyg som Premiere Pro eller After Effects. Du kan ta till dig analys från SEO och skapa copy utifrån den.

Men det är inte bara dina kunskaper som imponerar på oss. Din förmåga att lösa problem, ditt engagemang, din strukturerade inställning och öga för detaljer gör dig intressant. Om du dessutom är en prestigelös teamspelare, kan detta mycket väl vara ditt nästa jobb.

Du blir en del av vårt e-handels- & marknads-team och kommer arbeta nära engagerade och kompetenta specialister inom e-handel och marknadsföring. Du rapporterar till E-commerce & Brand Manager.

Ansök
Ansök med CV och portfolio, skriv gärna några ord om vad du skulle vilja bidra med till Saddler.

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Jerrie. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Helene Hagman, 0708-204704, helene.hagman@jerrie. se

Annonsen finns kvar tills tjänsten är tillsatt - sök så snart du har möjlighet.

Spontanansökan?

Skicka oss ett e-mail med CV och personligt brev till customer.support@saddler.com så återkommer vi till dig så snart som möjligt!