Close
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SPRING 2024

Inspiration

Trender SS24

Stilscenen för 2024 omfamnar en blandning av funktionalitet och estetik. Inramad i lugna jordtoner och tidlösa neutrala färger, har vår väl kurerade kollektion en elegant men fortfarande funktionell approach till vår- och sommarmodet 2024, vilket erbjuder oändliga möjligheter för ett personligt uttryck och styling.

Gåvoshop

Vår kollektion handlar om hållbarhet och kvalitet. Varje del är tillverkad med precision, vilket säkerställer att kärleken du lägger ned på att välja den perfekta presenten, varar ett helt liv. Saddler står för evig kvalitet och klassisk design.

FÖR HENNE & HONOM

Stilrent och elegant

Tidlös elegans med våra vackra och stilrena axelremsväskor för henne, och för honom har vi den praktiska och stilsäkra messengerväskan. Utforska vårt sortiment bland stilrena och eleganta väskor.

PACKA FÖR EN WEEKEND

Res med stil

Dags att planera höstens weekendresor! Investera i en weekendväska med en matchande necessär i läder, som bara blir finare i takt med tiden.

BACK TO BUSINESS

Kvalitet, funktion & design

Starta upp säsongen med en ny stilren datorväska & kostymbälte för att komplettera din stil.

The Swedish leather brand

I decennier har vi haft glädjen att få arbeta med vår passion. Vi älskar läder och hyllar dess naturliga skönhet. Vi kompromissar inte med hantverk och material. På Saddler vill vi erbjuda läderaccessoarer som håller en livstid.