Close
Populära sökningarNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet

Design

För våra designers är det viktigt att din Saddler-produkt känns aktuell under lång tid. En väska, ett bälte eller någon annan accessoar från oss ska vara din trogna följeslagare i vardagen och det når vi bara genom hög kvalitet och en design du inte tröttnar på. Hållbar design betyder även att vi väljer läder och andra material som behandlats med så liten miljöpåverkan som möjligt och självklart inte innehåller några förbjudna ämnen.

Hållbar design

Slit, släng och tillfälliga trender är inte vår filosofi. För våra designers är det viktigt att din Saddler-produkt känns aktuell under lång tid. En väska, ett bälte eller någon annan accessoar från oss ska vara din trogna följeslagare i vardagen och det når vi bara genom hög kvalitet och en design du inte tröttnar på. Därför satsar vi på ett tidlöst formspråk men med en modern twist så att du ändå känner dig uppdaterad.


Hållbar design betyder även att vi väljer läder och andra material som behandlats med så liten miljöpåverkan som möjligt och självklart inte innehåller några förbjudna ämnen. Vegetabilisk garvning är en metod med liten miljöpåverkan som vi använder till de produkter som lämpar sig.


Förutom vårt eget varumärke Saddler tillverkar vi accessoarer för andra modevarumärken som delar våra värderingar vad gäller kvalitet och hållbarhet.