KundserviceOm ossMaterial & skötselrådHållbarhetProduced by Saddler
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
Återvinn

Återvinn din produkt

Har du en produkt från oss som du inte längre använder och känner har gjort sitt? Då är du varmt välkommen att återvinna den, så materialet kan leva vidare på andra sätt. Alla produkter från oss är välkomna att återvinnas, oavsett skick. När du återvinner en produkt får du som tack en rabattkod som ger dig 30% rabatt på hela vårt sortiment, så du kan hitta en ny favorit som vi hoppas följer dig i många år framöver.

Vad händer med produkterna sen?

För att säkerställa att de återvinna produkterna tas omhand på bästa sätt har vi valt att äga hela processen på plats, här på vårt huvudkontor i Kungsbacka. Antingen så skickar du väskan till oss eller så kan du lämna in den till oss direkt. Vi plockar isär produkterna, sorterar och delar upp de olika delarna för att bedöma var delarna kan komma till bäst användning. Vi samarbetar bl.a. med företag som använder restmaterial för att ta fram nya produkter på ett hållbart sätt samt använder delar i vår egen Repair shop.

Hur går du tillväga för att återvinna?

1. Formulär
Fyll i formuläret som du öppnar genom länken nedan, skriv ut det och lägg det med produkten i paketet som du skickar till oss.

2. Packa produkten
Packa produkten som du vill återvinna omsorgsfullt i en påse eller kartong.

3. Skicka paketet
Lämna in paketet på närmaste ombud. Du står själv för frakten till oss. Du kan också lämna in din produkt till oss i Kungsbacka.

4. Återkoppling
När ditt paket nått oss blir du kontaktad av oss via mail. Du får då även din rabattkod som ger dig 30% på hela vårt sortiment som tack för att du är med och bidrar till ett mer hållbart samhälle.
Kundservice
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid