KundserviceOm ossHållbarhetProduced by Saddler
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Oscar datorväska Svart Saddler
Oscar datorväska Svart Saddler
Oscar datorväska Svart Saddler
SADDLER

Oscar datorväska

2 699 SEK1 889.30 SEK

Datorväska Oscar från Saddler. Stilfull datorväska i läder med hög kvalitet och mönstrad textur. Den perfekta väskan att bära till jobbet eller skolan. På insidan väskan finns ett datorfack som rymmer en 15”-dator, en ficka med dragkedja, två öppna fickor och ett kortfack. På baksidan finns en läderrem som gör att du smidigt kan fästa datorväskan på ovansidan av en rullväska, när du är på språng. Handtag i läder och justerbar och avtagbar axelrem i textil med läderdetaljer. Väskans detaljer är i borstad silverfärgad metall.

sku
112530001
country_of_origin
India
material
Koläder
color
Svart
height
30 cm
width
39 cm
depth
6 cm

SADDLER

I decennier har vi haft glädjen att få arbeta med vår passion. Vi älskar läder och hyllar dess naturliga skönhet. Vi kompromissar inte med hantverk och material. På Saddler vill vi erbjuda läderaccessoarer som håller en livstid.

READ MORE
Kundservice
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid