KundserviceOm ossHållbarhetProduced by Saddler
Popular searchesNyheterVäskorBältenAccessoarerBästsäljareOutlet
SIZE GUIDE
Men
Women
How would you like to measure the belt?
BASED ON CM
BASED ON YOUR TROUSERS
BASED ON ANOTHER BELT
Do you have another belt that fits?Measure from the edge of the buckle to the middle hole in the belt, then select the size that corresponds to the dimensions in the size table.
Do you have another belt from Saddler? Check the inside of the belt. We usually print the size directly on the belt itself.
Houston datorväska Svart Saddler
Houston datorväska Svart Saddler
SADDLER

Houston datorväska

2 499 SEK1 249.50 SEK

Datorväska Houston från Saddler. Trendig datorväska i läder med hög kvalitet som även kan användas som ryggsäck. Stil och komfort i ett. Passar en 15”-dator. På framsidan av väskan finns en större ficka som försluts med lock och spänne och på baksidan finns ett hål för sladd till hörlurar, perfekt för dig som vill skydda din telefon vid dåligt väder. Insidan på väskan har flera fickor varav en med dragkedja, två mindre öppna fickor som passar utmärkt för plånbok eller telefon samt två fickor för pennor. Det finns även en läderrem för hörlurar. Väskan har en avtagbar och justerbar axelrem i textil med läderdetaljer. Detaljer i silverfärgad blank metall.

sku
110820001
country_of_origin
India
material
Koläder
color
Svart
height
31 cm
width
39 cm
depth
7,5 cm

SADDLER

I decennier har vi haft glädjen att få arbeta med vår passion. Vi älskar läder och hyllar dess naturliga skönhet. Vi kompromissar inte med hantverk och material. På Saddler vill vi erbjuda läderaccessoarer som håller en livstid.

READ MORE
Kundservice
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid